Anti-Opkastning Ortopædisk Pet Bowl - Original Kvalitet Kat Skåle Forsyninger

Ny vare

På lager

kr48.78

HJÆLP DIN KAT SPISE LANGSOMT FOR AT UNDGÅ OPKASTNING PROBLEMER

De fleste Furrents acceptere opkastning som en naturlig del af deres adfærd, men bare fordi katte synes at have mere end deres rimelige andel af maven spørgsmål doesnt betyde, at du ikke har valgmuligheder.

Vores Anti-Opkastning Ortopædisk Pet-Skål er en elegant, funktionel og er 100% designet med din kats velbefindende i tankerne!Dette sikrer, at dine misser fra smerter opkastning, der er vist sig at være ødelæggende, især i deres alderdom.

Se dine kæledyr' generelle helbred forbedres ved blot at ændre den måde, de spiser!

Var ret sikker på, kittys all-in.Nu kan du fange op.

Sin BPA-fri og Ikke-Giftig: så dont bekymre dig, hvis kitty slikker skålen hele vejen til bunden!

Enkelt eller dobbelt: Ønsker en skål eller to?Endnu bedre, hvad betyder kitty ønsker?Uanset hvad du to beslutte, vi fik du dækket.

- Stativ inkluderet: Du kan ikke vide det, men med din kat at spise på en forhøjet position er noget godt for dem.Det hjælper med fordøjelsen, da det åbner op for deres luftstrøm.

Skrå: skåle hvile på en skråning, så kittys mad falder ind mod dem.Deres knurhår plejer touch og theyll har lettere adgang til deres måltider.

Non-slip: Fik en rodet eater?Du dont ønsker det stå, bevæge sig rundt på dit sulten kat.Dette er skridsikker og tip-bevis, så alt bliver lige hvor det skal.

Yndig: Katte er søde alle på deres egen, det tager bare tingene til det næste niveau.Få dit kamera klar og sige "miav".

Theyre nem at rengøre, og samles på få sekunder!

Det har en lille hals på dem, der bare glider lige ind i bunden, så de ikke vil flytte eller vride rundt, når theyre i.

Når theyre klar til at blive renset, bare vride dem ud og skylle med lidt varmt sæbevand.

Vis din kat lidt kærlighed og få dem noget ekstra særligt.Bare for dem.Bestil din i dag, og gøre dine katte glade for i morgen.

Fordi en glad kitty gør en glad hjem!

SPECIFIKATIONER

Materiale: BPA & Giftig Gratis Plast

Størrelse:

Dobbelt: 26,5 x 13 x 8 cm

Single:16 x 14 x 8 cm

PAKKEN INDEHOLDER

1 xProtect halshvirvelsøjlen kat mad skål

Tags: pasta skål søde piger, cat toy, arctic cat atv, stor krystal skål, pet skål 5, shisha skål mandlige, skål ris, wc toilet bowl, restaurant ris skål, type hundemad skål.

Produkt Funktion Høj Kvalitet Anti-Opkastning Ortopædisk Pet-Skål
Nøgle Ord Nye Anti-Opkastning Ortopædisk Pet-Skål
Drop shipping Støtte
Form Afrundet
Element Type Anti-Opkastning Ortopædisk Pet-Skål

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Anti-Opkastning Ortopædisk Pet Bowl - Original Kvalitet Kat Skåle Forsyninger

Anti-Opkastning Ortopædisk Pet Bowl - Original Kvalitet Kat Skåle Forsyninger

Relaterede varer

Kæledyr Kat Vand Dispenser LED Kat Automatisk at Drikke Springvand svanehals Pet Vand Dispenser Automatisk Sluk Uden Vand Velkommen til vores butik!!!Hvis du har nogen spørgsmål om produktet Du kan kontakte os til enhver tid Bullet Punkter: 1、Levende Foråret Waterer: Thepet Drinkingfountain, der efterligner den strøm af en hane charms dyr, og tilskynder til kæledyr til at drikke mere vand uden at

kr98.84

Funktioner: - Pet-fontænen er designet med en støjreduktion pumpe.Det er konstrueret med ultra-stille stødabsorbering og kan være stille og roligt, der opereres om natten for at hjælpe dig og dit kæledyr nyde en sød og sund søvn om natten. - Det vedtager miljøvenlig materiale, som er sikker og ikke giftige, og den stilfulde udseende vil være perfekt som boligindretning. - Automatisk genbruger

kr216.80

Produkt information: 1、El-vand dispenser filter bomuld: aktivt kul i filtret kan fjerne dårlig smag og lugt, holde vandet rent og frisk. 2、Bomuld netto: bortfiltrere alle sediment, der kan findes i vand fra hanen, helt fange hår, sediment og snavs. 3、Miljømæssige Kat Springvand Filter: 10 pakninger, filter hver 1 til 2 uger for at holde vandet frisk. 4、For sundheden For kæledyr:

kr30.34

Halvfjerds tre tusinde otte hundrede og tres ni Funktioner: Skålen er fremstillet af rustfrit stål materiale og hylden er bygget med ABS-plast materiale, rust-resistent og ridsefast, ikke-giftige og sikker for dit kæledyrs daglige fodring. Forhøjet skål rack design kan forbedre din hunds fordøjelse og hjælper med at reducere hals muskel stamme på din hunds hals og led.Giver en sund fodring

kr25.64

Top