Automatisk Cirkulerende Vand Dispenser For Kæledyr Kat Vand Dispenser LED Pet Automatisk at Drikke Springvand Til Pet

Ny vare

På lager

kr98.84

Kæledyr Kat Vand Dispenser LED Kat Automatisk at Drikke Springvand svanehals Pet Vand Dispenser Automatisk Sluk Uden Vand

Velkommen til vores butik!!!Hvis du har nogen spørgsmål om produktet Du kan kontakte os til enhver tid Bullet Punkter:

1、Levende Foråret Waterer: Thepet Drinkingfountain, der efterligner den strøm af en hane charms dyr, og tilskynder til kæledyr til at drikke mere vand uden at være bange.

2、igh effektivitet Filtrering System: flere renseanlæg, kan rense og blødgøre vand, mens filtrering hår, sediment og urenheder, for at få mere ilt og friskhed.

3、Led Lys: Med blåt lys og mangel på vand, når vand dispenser der er mangel på vand, vil den automatisk afbryde strømmen til at minde ejeren for at tilføje vand i tid for at sikre sikkerheden.Med blåt lys, katte og hunde kan drikke vandet sikkert om natten, er opmærksomme på at vælge den rigtige stil.

4、Nem at Rengøre: katten-fontænen er lavet af høj-kvalitets ABS og PP, der er let at adskille og rengøre.Den gennemsigtige boks giver dig mulighed for at observere fyldet beløb, der til enhver tid.

5、uper Tavse Arbejde: Ingen grund til at bekymre sig om at forstyrre dig og dit kæledyr resten.

Funktioner:

1. Levende Foråret Waterer: Thepet Drinkingfountain, der efterligner den strøm af en hane charms dyr, og tilskynder til kæledyr til at drikke mere vand uden at være bange.

2. Høj effektivitet Filtrering System: flere renseanlæg, kan rense og blødgøre vand, mens filtrering hår, sediment og urenheder, for at få mere ilt og friskhed.

3. Led Lys: Med blåt lys og mangel på vand, når vand dispenser der er mangel på vand, vil den automatisk afbryde strømmen til at minde ejeren for at tilføje vand i tid for at sikre sikkerheden.Med blåt lys, katte og hunde kan drikke vandet sikkert om natten, er opmærksomme på at vælge den rigtige stil.

4. Nem at Rengøre: katten-fontænen er lavet af høj-kvalitets ABS og PP, der er let at adskille og rengøre.Den gennemsigtige boks giver dig mulighed for at observere fyldet beløb, der til enhver tid.

5. Super Silent Arbejde: Ingen grund til at bekymre sig om at forstyrre dig og dit kæledyr resten.

Specifikationer:

Navn: Svanehals Kat Drikke Springvand

Farve: gennemsigtig / hvid

Style: modeller uden lys, modeller med lys, modeller med vand og strømsvigt

Materiale: ABS, PP og filter bomuld

Størrelse: 20*20*24 cm/7.87*7.87*9.45 tommer

Pakning: 22*22*13cm/8.66*8.66*5.12 tommer

Vægt: omkring 0,45 kg

Kapacitet: 2L

Opladning: USB (universal)

Funktion: model med lys-Lys: LED-lys blå

Mangel på vand og power-off-modeller: når vandet dispenser er kort af vandet, vil det automatisk sluk

Velegnet til: katte og hunde

Packing Liste:

1*Vand Dispenser

1*USB-Vand Pumpe

1*Filter Bomuld

Tags: kat-fontænen for vand, kat springvand vand, automatisk katte vand skuffe, kat fontain diy, dog vand, kat drikke springvand, led kat vand springvand, stor pet vand springvand, poidelko springvand kat, barbi shirt.

Tidsindstilling Ja
LCD-Skærm Ja
Min Output 200g
Max Output Andre
Type katte
Strømkilde AFGIFT
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stik Type US
Med Vand Dispenser Ja
Materiale Plast
Er Smart Enhed No

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Automatisk Cirkulerende Vand Dispenser For Kæledyr Kat Vand Dispenser LED Pet Automatisk at Drikke Springvand Til Pet

Automatisk Cirkulerende Vand Dispenser For Kæledyr Kat Vand Dispenser LED Pet Automatisk at Drikke Springvand Til Pet

Relaterede varer

Funktioner: - Pet-fontænen er designet med en støjreduktion pumpe.Det er konstrueret med ultra-stille stødabsorbering og kan være stille og roligt, der opereres om natten for at hjælpe dig og dit kæledyr nyde en sød og sund søvn om natten. - Det vedtager miljøvenlig materiale, som er sikker og ikke giftige, og den stilfulde udseende vil være perfekt som boligindretning. - Automatisk genbruger

kr216.80

Produkt information: 1、El-vand dispenser filter bomuld: aktivt kul i filtret kan fjerne dårlig smag og lugt, holde vandet rent og frisk. 2、Bomuld netto: bortfiltrere alle sediment, der kan findes i vand fra hanen, helt fange hår, sediment og snavs. 3、Miljømæssige Kat Springvand Filter: 10 pakninger, filter hver 1 til 2 uger for at holde vandet frisk. 4、For sundheden For kæledyr:

kr30.34

Halvfjerds tre tusinde otte hundrede og tres ni Funktioner: Skålen er fremstillet af rustfrit stål materiale og hylden er bygget med ABS-plast materiale, rust-resistent og ridsefast, ikke-giftige og sikker for dit kæledyrs daglige fodring. Forhøjet skål rack design kan forbedre din hunds fordøjelse og hjælper med at reducere hals muskel stamme på din hunds hals og led.Giver en sund fodring

kr25.64

Top